Påmelding

Påmelding for Det nye testamentet og Dypere er åpen!

Meld deg på her!
Hvorfor påmelding?

Bibelkveld er et på-stedet-kurs der man må være påmeldt for å være med (unntatt på de åpne kveldene). Dette er fordi vi ønsker at Bibelkveld skal være noe man forplikter seg til. Vi oppfordrer sterkt til at alle deltakere leser boken som skal undervises i løpet av uken før den aktuelle mandagen. Vi ønsker at Bibelkveld skal være et sted hvor vi aktivt studerer Guds ord. På denne måten får alle deltakerne virkelig bli kjent med Bibelen og dermed også med Gud.
Er du klar for å studere Bibelen med både hodet og hjertet? Vil du starte på en reise hvor du virkelig lærer å kjenne Bibelen? Da er du hjertelig velkommen til å bli med oss å studere!

Priser

Bibelkveld har en semesteravgift på 1350,- og en rabattert pris på 950,- for studenter. Hvorfor? Vi som jobber med Bibelkveld gjør dette gratis. Pengene går til leie av lokaler, gjestetalere, administrative kostnader (som f.eks. nettsider) – og det meste av pengene går til å kjøpe mat, snacks og kaffe til mandagskveldene. Skulle det være slik at du har problemer med å betale for Bibelkveld – ta kontakt med oss på mail, info@bibelkveld.no, så ordner vi en egen avtale med deg.